Стали відомі подробиці смертельної аварії в Луцьку

01 Квітня 2019, 21:22
4117

Аварія сталася 31 березня близько 20:00 на вулиці Польовій у Луцьку. В результаті ДТП загинув 9-річний хлопчик.

Про це повідомляє Суспільне Волинь.

Чоловік, який відмовився називати своє ім’я та прізвище, розповів, що аварія трапилася поблизу його будинку: «Був в хаті з дружиною, то був такий удар, що в хаті почули. Казали ці хлопці, що з ним каталися, що він стояв взагалі на обочині».

Чоловік каже, що від удару дитину відкинуло приблизно на 10 метрів, велосипед залишився під заднім правим колесом автомобіля: «Неділя, вибори. Діти, дорослі стояли, бачили, як воно було.»

Розповідають про аварію ще двоє місцевих мешканців, які живуть у мікрорайоні Вересневе.

Сергій, місцевий мешканець: «Їхав він мінімум 80. Бо ще ми стояли з хлопцями і казали: кинути йому цеглину в лобове і тут тільки «гах» і все, і тільки іскри пішли з-під машини.  Велосипед був взагалі під машиною. Його і видно не було»

Христина Приймачок, місцева мешканка: «Хлопчик стояв по лівій стороні смуги. Вдарила машина і перекинула аж на іншу сторону. Водій їхав із шаленою швидкістю, бачило дуже багато свідків. Тут така смуга, що потрібно їхати 30 кілометрів за годину. Ми хочемо, щоб водій був покараний. »

На момент прибуття карети швидкої у дитини були відсутні пульс та дихання – розповів завідувач Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Андрій Абрамов. На виклик прибули дві катери швидкої допомоги. Хлопчика намагалися реанімувати.

«В дитинки виявилися травми несумісні з життям. Хоча видно було ознаки, що вкрай тяжкі ушкодження, все одно дитинку взяли і проводили реанімаційні заходи більше 45 хвилин. Ну, на жаль, вони виявилися неефективними», - додав він.

Правоохоронці, що прибули на місце ДТП, ознак сп’яніння у водія не виявили, каже речник Головного управління Нацполіції області Віктор Гомоль. Швидкість, з якою рухалося авто на момент наїзду на дитину, нині встановлюють.

«Автомобіль «Volkswagen» допустив наїзд на 9-річного велосипедиста, який рухався у попутньому напрямку. Попередньо встановлено, що водій не перебував у стані сп’яніння. Проводиться досудове розслідування, у ході якого будуть встановлені всі деталі цієї летальної ДТП. В тому числі, з якою швидкістю рухався транспортний засіб», - сказав Гомоль.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці відкрили карне провадження. Якщо вину водія доведуть – каже Віктор Гомоль, йому загрожує ув’язнення строком від 3 до 8 років. Свідків ДТП поліція просить звернутися на лінію 102 або у слідче управління за адресою місто Луцьк вулиця Винниченка 11.

Читайте також: Аварія в Луцьку: авто на смерть збило 9-річну дитину

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39