Американка шукатиме, чим вмотивована луцька молодь

27 Вересня 2016, 12:12
1771 Джерело: mosopora.ru

У рамках туру по Україні «Listening tour: чи є молодіжний рух в Україні?» американка, консультант та тренер Програми активного громадянства, Інституту лідерства та управління, Українського католицького університету Ірена Даниш їздить по усій Україні з метою пошуку мотивації серед молоді у постмайданний період.

Метою зустрічей є почути думки молоді з різних куточків України з приводу їхній відчуттів та поглядів щодо їхньої залученості у процес змін в Україні. Також завданням зустрічей є підвищити рівень їхньої мотивації та надати інформацію щодо можливостей залучення до мережі активістів.

Тур охоплює міста: Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Хмельницький, Луцьк, Київ, Одеса, Харків, Слов’янськ, Краматорськ, Добропілля, Новоградівка, Маріуполь, Дніпро.

Проходить у рамках проекту «Зміцнення молоді як активних громадян в Україні».

Партнери проекту: Інститут лідерства та управління (ІЛУ), Львів; Громадський рух ЧЕСНО та «Сильні громади Донеччини», «Тут і зараз» (раніше Help and Travel), Київ; «Центр культурного менеджменту», Львів. Донор: National Endowment for Democracy.

У Луцьку зустрічі відбудуться в форматі лекції-дискусії в кількох місцях. Отже, долучитися до заходів можна:

  • четвер, 29 вересня, 10:10 ауд. 101, Інституту філології та журналістики СНУ імені Лесі України (вул. Винниченка, 30а)
  • четвер, 29 вересня, 13:20 Луцький національний технічний університет, вул. Львівська, 75  (вул. Софії Ковалевської, 29 ауд. 200)
  • четвер, 29 вересня, 18:00 Молодіжний центр Волині (Градний узвіз, 5)
  • п’ятниця, 30 вересня, 10:10 1-й поверх, читальний зал Історичного факультету СНУ імені Лесі Українки

ДОСЬЄ

Ірена Даниш - консультант та тренер Програми активного громадянства, Інституту лідерства та управління, Українського католицького університету

Більше 12 років досвіду роботи в управлінні некомерційними організаціями. Більш ніж 20-річний досвід в галузі освіти, професійної підготовки та фасилітації у країнах: США, Конго, Сенегалі, Північному Кавказі Російської Федерації, Кенії, Гані, Нідерландах.

Кваліфікований професіонал в галузі проектування і реалізації проектів, написання пропозицій, збір коштів і управління персоналом.

Навчалася у таких вишах: Університет Тафтса, Медфорд, штат Массачусетс; Oxford University, Оксфорд, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії; Університет Брауна, Провіденс, США.

Зустріч у ФБ: goo.gl/5Cv4mL

Зустріч у ВК: https://vk.com/event129571786




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром