Кращі кульові опори для Чері Амулет

30 Березня 2019, 16:44
1936

Найпримхливіша деталь в підвісці будь-якого автомобіля – кульова опора. Особливо, якщо вона поганої якості. Рідна кульова здатна прожити у підвісці Chery Amulet в умовах українських доріг приблизно 15-20 тисяч км. в кращому випадку. Після цього доводиться шукати заміну. На щастя, на ринку досить виробників для того, щоб підібрати прийнятний варіант як за ціною, так і за якістю.

Огляд кульових опор для Чері Амулет

Оригінальна опора має каталожний номер A11-2909060. Деталь двостороння, тому не має значення сторона установки. Завдяки тому, що опора фіксується до важеля передньої підвіски болтами, а не заклепками, як в більшості сучасних автомобілів, заміна проходить безболісно і може бути запросто виконана своїми руками. Для цього не доведеться знімати ані поворотний кулак, ані сам важіль. Залишилося вибрати кульові опори для Chery Amulet і замовити їх в магазині Kitaec.ua - https://kitaec.ua/chery/amulet/podveska/sharovaya-opora/, де завжди широкий асортимент запчастин і відмінні ціни.

Опори Moog

Незмінно знаходяться в лідерах рейтингів за популярністю. Середня ціна і хороша якість. На Chery Amulet здатні прослужити близько 35-40 тисяч пробігу. Ціна 245 гривень на 2019 рік і вона цілком виправдана гідною якістю. Сама компанія – це філія глобального альянсу Federal Mogul. Кульові опори офіційно поставляються на конвеєри Ford і GM.

Кульові опори Starline

Бюджетний чеський бренд, часто займається упакуванням запчастин інших виробників. Проте поряд з хорошою ціною кульові опори заслужили репутацію надійних і відносно довговічних. За відгуками власників, опори Starline відпрацюють не менше 25-30 тисяч км пробігу. Ціна близько 170 гривень.

Кульові Febi

Німецька компанія Febi належить великому виробнику амортизаторів Bilstein. Незважаючи на високу ціну, користуються стабільним попитом, що говорить про надійність бренду в цілому і кульових опор зокрема. Але це якщо не нарватися на підробку, які зустрічаються досить часто. Саме тому бажано купувати опори Febi у перевіреного постачальника. Ціна опори для Чері Амулет – 245 гривень.

Серед популярних виробників опор на Амулет виділяють оптимальні по співвідношенню ціна / якість CDN (140 гривень), трохи дорожче можна купити опори Kimiko. У будь-якому випадку, в магазині Kitaec.ua продадуть тільки чистокровні деталі з гарантією і доставкою по Україні.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром