У Луцькому замку стріляли, обирали Волинську княжну та дивились на моделей

26 Вересня 2016, 14:46
2416

Фестиваль «Волинська княжна» відбувся у неділю, 25 вересня, в Замку Любарта. Перемогу у нелегкій боротьбі здобула Ніка Коробко.

Відвідувачі свята мали нагоду не лише помилуватись красою учасниць, а й зануритись у світ лицарства, театру, музики та поезії.

Гості фестивалю зігрівались гарячими стравами, глінтвейном, а жінки мали додатковий бонус – стріляли із справжньої зброї. Чоловікам із рушницями можна було тільки фотографуватись. Козаки аргументували так:

«Сьогодні обираємо Волинську княжну, от коли буде Волинський князь – тоді стрілятимуть чоловіки».

На сцені вирували справжні пристрасті. Не зважаючи на дощ, а згодом слизьку бруківку та холод, конкурсантки показали хореографічну постановку, потім – власні таланти.

Красуні вражали вміннями декламувати вірші, співати, організовувати й брати участь у театралізованих дійствах, шити ляльки, малювати картини. Деякі учасниці фестивалю демонстрували справжні козацькі навики – ходили по побитому склу та билися з іншими козаками.

Під час дійства глядачі спостерігали не лише за конкурсантками, а й за показами мод від модельних агентств. Підіймали настрій виступи квартету «Лучано», ансамблю народного танцю «Радість» та зразкової циркової студії «Каскад». Виступ «Diamond Stars» не залишив байдужим нікого серед глядачів.

Фото Юлії КАРМАНСЬКОЇ





1







1





1


1


2








1








1









1





1












1














1

























1

Далі - фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО





1








1

















































 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром