«Суцільний смітник»: лучани загидили парк

29 Березня 2019, 11:15
парк на Потебні 2857
парк на Потебні

Парк на вулиці Потебні в Луцьку завалений сміттям.

Про це у Facebook пише Максим Новицький.

«Сьогодні навідуючись на чергове тренування в спортзал на вулиці Потебні, попередньо вирішив звернути до парку чи то ботанічний сад, щоб оглянути його для майбутнього прибирання. І... Не було меж моїх емоцій. Я просто зайшов не в парк, а у суцільний смітник (фото)», – йдеться в дописі.

Автор зауважує, що насмітили лучани протягом пізньої осені, зими і березня цього року, оскільки минулої осені парк прибирали.

«І це не «путін» з сепарами і не політики, яких лучани так сміло ненавидять і звинувачують у всіх бідах. Це ви !!! Ви, ті хто живе в тих районах Потебні, Львівської, Гнідавської. Це ваші діти, школярі, студенти з найближчих коледжів. Це ви, бидло, стогнете про погане життя і прагненням про рівень життя, як у ЄС. Ви, приїжджаючи з тієї ж Європи, де працювали. Чи йдучи у вихідний день просто гадите там, де жрете свої шашлики, заливаєте горлянку, горілкою знищуєте довкілля і показуєте приклад дітям. І варто відзначити навіть вік серед вас немає різниці.Бо спостерігаю там усіх від юних до нібито вже дорослих з сивиною. І самок і самців (чоловік і жінка це не визначення для бидла). З вами ми не те, що велике майбутнє України не реально збудувати. З такими, як ви, жити на одній планеті не хочеться. Тварини охайніші вас. Ви просто не люди...» – обурюється користувач.

Новицький додає, що крім куп сміття, на символічній могилі пам'яті закатованих червоними московськими катами дівчатам української, білоруської і литовської національностей понищили пам'ятну дошку разом з монументом.

Читайте також: У Луцьку просять розчистити занедбану територію










Коментарі
29 Березня 2019, 22:39
Про що говорити, коли ще гірший смітник влаштували просто на узбіччі вулиці Гнідавської! І не анонімне бидло,яке ще треба зловити на гарячому, а конкретний власник земельної ділянки. Здається, скоро сміття вивалюватимуть просто біля міської ради.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром