За кого проголосують лучани

28 Березня 2019, 23:12
1856

Вже цієї неділі українці обиратимуть нового президента і майбутнє нашої держави. Цього разу кандидатів – рекордна кількість.

Чи визначили лучани свого фаворита, як до процесу готуються виборчі дільниці та чи слід вірити рейтингам – у сюжеті Сфера ТВ.

Використання різноманітних і не завжди чесних технологій та обливання один одного брудом – і все заради перемоги.  Цьогоріч передвиборча ситуація напружена як ніколи, стверджує політолог Михайло Наход.

На дільницях, де власне й відбудеться голосування, тривають останні приготування. Член ДВК, розташованої в коледжі технологій, бізнесу та права СНУ в Луцьку, Лілія Шкуринська розповідає, що весь інвентар є, залишилось лише перенести його до їдальні, яка наразі зайнята.

Волиняни ж старшого віку у вподобаннях та виборі кандидатів вже визначились. Кажуть, голосуватимуть за стабільність та розвиток держави.

А от представники молодших поколінь ще в роздумах, кому ж віддати перевагу - міркують вголос.

Детальніше – у відео.

Читайте також: У Луцьку запускають інформаційно-просвітницькі ролики про вибори

Коментарі
29 Березня 2019, 09:20
Я думаю що здоровий глузд переможе і українці оберуть Порошенка.
30 Березня 2019, 20:33
ПОРОШЕНКО і ЗДОРОВИЙ ГЛУЗД?!!!!! Мадам, це у вас такий гумор? ЧИ вам смакує лапша на вухах, якою вас годує те, за що ви хочете голосувати, вже 5 років? Може, ви мазохістка? Тоді , звичайно...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром