«Детектор медіа» оголошує набір на тренінг для відеоблогерів-початківців

28 Березня 2019, 16:37
1271

Якщо вам від 16 до 35 і ви хочете навчитись добре працювати з відео та вести блог на серйозні теми, цей проект для вас.

Громадська організація «Детектор медіа» оголошує конкурсний відбір для участі у тренінгу для відеоблогерів-початківців, які прагнуть навчитись працювати з важливими для суспільства темами.

П’ятиденний тренінг відбудеться в Києві у червні 2019 року. Тренерами будуть українські журналісти, відеографи, режисери та відеоблогери.

Кожен учасник під час навчання створить власний відеоблог на суспільно важливу тему, де опублікує щонайменше три відеоматеріали. Після завершення тренінгу учасники зможуть отримати менторську підтримку та консультації. Десятьох учасників, які, за оцінкою тренерів, створять найкращі відеоблоги, нагородять комплектами відеотехніки.

Участь у проекті можуть брати відеоблогери-початківці віком від 16 до 35 років. Перевага надаватиметься аплікантам зі сходу України.

Заняття відбуватимуться у двох групах, поділених за віком (16-21 і 22-35 років). Серед дорослих учасників перевага буде надана журналістам-фрилансерам та громадянським активістам.

Для участі в проекті потрібно до 15 квітня заповнити анкету. Результати конкурсного відбору будуть відомі 24 квітня 2019 року.

Проїзд до Києва, житло і харчування повністю компенсують організатори за умови відвідування тренінгу, активної участі в ньому та виконання всіх завдань.

У разі питань звертайтесь до координаторки проекту Олени Демченко: [email protected].

Проект Trainings for emerging video bloggers здійснюється за підтримки Агентства Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID).

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром