Депутат вважає, що облспоживспілці не місце на Старому ринку

25 Вересня 2016, 14:58
2433

Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра стверджує, що Волинська облспоживспілка «паразитує» на підприємцях, заробляючи на них гроші та не виконує рішень Луцькради щодо впорядкування Старого ринку.

Про це він розповів в ефірі ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» у п’ятницю, 23 вересня.

Депутат зазначив, що продовжуючи договір оренди Волинській облспоживспілці Луцькрада ставила певні завдання щодо впорядкування території ринку, проте вони систематично не виконувалися.

«На сьогоднішній день єдиним орендарем десятки років там є облспоживспілка. І кожен раз, продовжуючи договір оренди, їй завжди ставили завдання, які вона мала зробити. Організація, яка є посередником, яка паразитує на підприємцях, заробляючи з них і вносячи в місто копійки, не вкладає жодну копійку в розбудову ринку і у виконання рішень, які приймає Луцьк міська рада», – розповів депутат.

На його думку, діяльність облспоживспілки на Старому ринку варто припинити. Натомість однією з альтернатив є створення комунального підприємства,  яке вестиме діалог між підприємцями та владою.

«Я буду виступати категорично проти того, щоби в подальшому Волинська облспоживпілка виступала монополістом і орендарем цієї земельної ділянки. Я буду виступати за те, щоб чи підприємці самі консолідовувалися, створювали свою структуру,  або створювати комунальне підприємство і вести діалог з підприємцями», – підсумував Андрій Козюра. 

Коментарі
25 Вересня 2016, 21:36
Однозначно, зі старим ринком щось треба робити! Скільки можно ганьбитись перед гостями міста. Маєм таку історичну, культурну спадщину і не цінуєм, бо як завжди ’шкурні інтереси’ вище?
25 Вересня 2016, 23:30
Знести ту гадюшню і не паритись!!
26 Вересня 2016, 02:10
Там є велика авто стоянка заставлена будами якщо її вичистити питання буде закрите на десятиліття вперед.<br/>але за ними стоїть стара гвардія депутатів і їх сімей а це Святе. Чи не так пане Кравчук?
26 Вересня 2016, 11:47
Давно потрібно знести цю гадюшню! Ринок мае бути за межами міста, зменшиться поток транспорта та людей! Ви подивіться що на старому ринку неможливо ні проїхати та непройти,а в понеділок любо подивитись - ринок непрацює.
26 Вересня 2016, 17:56
&quot;... Маємо таку історичну, культурну спадщину...&quot; . І звідки взялась та спадщина в єврейському повітовому містечку ? До 1939 року в Луцьку було тридцять тисяч мешканців, двадцять вісім з них - єврееї.
27 Вересня 2016, 01:19
Базар на Львівську! А від території старого базару безкоштовний маршрут на новий базар. Щоб підприємці не воювали.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром