«Українці дійсно мають вибір», – луцький політолог закликав голосувати свідомо

27 Березня 2019, 20:00
Політолог та співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Михайло Наход 1925
Політолог та співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Михайло Наход

Передвиборча кампанія з виборів Президента України добігає свого кінця. Політолог та співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Михайло Наход, який має двадцятирічний досвід роботи у виборах, розповів у своєму відеоблозі про особливості цієї виборчої кампанії.

Блог опублікував Громадянський Рух «СВІДОМІ» на своєму YouTube каналі в рамках інформаційної кампанії «Голосуй свідомо», – пише ІА «Конкурент».

«З погляду політичної науки і використання політтехнологій це були найбільш цікаві виборчі перегони за всю історію нашої держави. Ми спостерігали за масованою рекламою на вулицях, телебаченні та у соціальних мережах. Ми бачили використання компромату та виливання тонн бруду на кандидатів-лідерів. Ми навчилися розуміти, коли політики спілкуються щиро і правдиво з громадянами, а коли відверто обманюють та маніпулюють їхньою свідомістю», – зауважив Михайло Наход.

Та додав, що найбільшою особливістю цих виборів є наявність не двох, а значно більшої кількості кандидатів-фаворитів.

«І це добре, бо українці дійсно мають вибір», – підкреслив політолог. 

«За останні тижні кожен із нас мав можливість оцінити якість наших політиків. Одне, що можна сказати точно щодо кандидатів – святих серед них немає! Але вибір потрібно зробити.

Які б технології не використовувалися в останні дні, що залишилися перед виборами, щоб не обіцяли в ці дні кандидати зробити в разі перемоги, до голосування за Президента України необхідно підійти з холодною головою та усвідомленням ролі глави держави.

Закликаю ще раз зважити всі «за» і «проти» стосовно кожного з основних кандидатів, звернути увагу на їхній досвід, попередню діяльність та здатність керувати державою у цей непростий час.

Відповідальність за майбутнє держави лежить на нас усіх в рівній мірі. Тому голосуйте свідомо,  будьте собою!», – йдеться у відеоблозі.

Коментарі
28 Березня 2019, 10:14
Рух "Свідомі" та їх рупор проект "Протилежний погляд" завуальовано агітують за Порошенка! Ганьба!!!
28 Березня 2019, 10:27
Голосуй свідомо за жида
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром