Ціна перемоги: яким був старт Кубоку України зі змішаних єдиноборств

24 Вересня 2016, 16:39
2070

У Луцьку розпочалися змагання за кубок України зі змішаних єдиноборств ММА, на які приїхали команди практично з усіх областей України.

Стартували бої у ТРЦ «PortCity» – повідомляє Волинь24. 

У суботу, 24 вересня,  стартував Кубок України зі змішаних єдиноборств.

Участь у змаганні всеукраїнського масштабу взяли команди з усіх областей країни, окрім Луганської області і Криму. До слова, навіть команда донеччан приїхала, аби поборотись за Кубок.

Учасники поділені на вагові категорії - починаючи від 57 кілограмів і закінчуючи категорією 93+.

«Це ММА, змішані єдиноборства. Вони поєднують в собі танок самбо, бойове самбо, ушу, тайський бокс, вільну боротьбу... Серед учасників є призери світу, Європи, є вже хлопці, які б'ються на професійних аренах», – розповів Андрій Зінчук, старший тренер луцького спортивного клубу «Воїн».

Варто зазначити, що Волинську область у змаганні представляє шість хлопців, які спробують поборотися за Кубок. Луцьк уперше прийняв змагання з цього виду спорту такого рівня. Оскільки цьогоріч Федерація змішаних єдиноборств України спільно із Міністерством молоді та спорту вирішили провести цей турнір саме у нашому місті. 

Президент Федерації змішаних єдиноборств ММА України Олег Рожкевич гідно оцінив умови, в яких цьогоріч проводиться змагання.

«Очень замечательное место, все приятно удивили меня и подготовились. Я думаю, что событие должно пройти на высшем уровне», - зазначив Рожкевич. Президент Федерації також додав, що очікує яскравих поєдинків.

До слова, на «полі бою» працювало дві бригади медиків відділення спортивної медицини Волинської обласної клінічної лікарні, які були готові надати медичну допомогу при будь-яких травмах спортсменів. А їхнє різноманіття у цьому виді спорту велике.

Як зазначила лікар Тетяна Петрівна, змішані єдиноборства поєднують у собі різні види спорту. Внаслідок – поєднання травм, який можна зазнати у бою. 

Самі ж спортсмени не бачать проблеми у розбитих носах, забоях і вивихах. Вони кажуть, що «такою є ціна за перемогу над суперником».

















1









1


1

1

1


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром