У Луцьку п'ять пар в один день взяли експрес-шлюб

27 Березня 2019, 18:01
3145

Послуга з реєстрації шлюбу у скорочені терміни набирає все більшої популярності. Лише за день у приміщенні ЦНАП міста Луцька свої долі поєднали п’ять пар, , взявши участь у пілотному проекті «Шлюб за добу». 

Уже понад два роки у ЦНАП міста Луцька можна швидко, без зайвих довгих процедур та очікування узаконити свої стосунки завдяки цьому проекту, – інформують на сторінці Центру у Facebook.

Зареєструвати шлюб у ЦНАП може кожен охочий. Для цього необхідно подати заяву на реєстрацію шлюбу, пред'явити паспорт громадянина України, а іноземцю – паспортний документ, посвідку на постійне чи тимчасове проживання або інший документ, що підтверджує законність його перебування на території України. Разом з оригіналами документів складених іноземною мовою, обов’язково подаються їх переклади на українську мову, засвідчені нотаріально. Особи, які раніше перебували в шлюбі, можуть зареєструвати повторний шлюб за умови пред’явлення документів, що підтверджують припинення попереднього шлюбу або визнання шлюбу не дійсним.

Вартість послуги становить 1800 гривень.

До слова, отримавши свідоцтво про шлюб, відразу можна скористатися послугою зі зміни паспорта громадянина України, у зв’язку зі зміною прізвища (якщо реєстрація місця проживання місто Луцьк), а все завдяки комплексному наданню адміністративних послуг за моделлю «Життєва ситуація».





Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром