Місто не повинно втратити мільйони, – Покровський про співпрацю з європейськими структурами

27 Березня 2019, 17:00
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський 1536
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський вважає, що місто може втрати налагоджену співпрацю з європейськими структурами.

Про це він сказав у середу, 27 березня, під час засідання сесії Луцькради, – пише ІА «Конкурент».

Політик зазначив, що 15 березня був останній день оплати по реалізації Проекту модернізації системи централізованого теплопостачання міста, який реалізовує ДКП «Луцьктепло» в рамках виконання умов угоди з ЄБРР (Європейський Банк Реконструкцій та Розвитку). Через це 14 березня оперативно провели позачергове засідання бюджетної комісії і виконкому. У підсумку  8,7 мільйона гривень зняли з капітального ремонту доріг та передали  на ДКП «Луцьктепло».

Обранець громади запропонував секретарю Луцькради Григорію Пустовіту доручити структурним підрозділам міської ради  розробити графік, в якому буде відображена інформація по фінансових зобов’язаннях, які має міська рада перед європейськими партнерами.

«Це добре, що цього раз вдалося це питання закрити, проте щоб не ризикувати в майбутньому, я вношу таку пропозицію, щоб усі могли чітко бачити, коли, кому і скільки ми повинні сплатити. Місто не повинно втрати мільони євро допомоги», – резюмував він.

Своєю чергою Григорій Пустовіт зазначив, що дасть відповідні доручення. 

Коментарі
28 Березня 2019, 10:25
Казино підпільні перший крок до Європи
28 Березня 2019, 10:28
Всі розуміють, що цей чоловік - єдиний хто достойний представляти Луцьк та Лучан!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром