Люди, «заряджені» на чотири гасла, – Лапін про виборців Зеленського

27 Березня 2019, 16:24
Ігор Лапін 1920
Ігор Лапін

«Спостерігаючи за ситуацією з виборцем Володимира Зеленського,можу зробити висновок, що це люди, які «заряджені» на чотири гасла без аргументації тих чи інших позицій», – каже Ігор Лапін.

Таку думку він висловив у ефірі на телеканалі ZIK, – пише ВАР.

Депутат зауважив, що провів у себе в окрузі багато зустрічей із близько двома тисячами людей. Відтак припускає, що ситуація на Волині може частково відрізнятися від результатів заявлених рейтингів.

«У місті Луцьк настрої населення часто не співпадають із показником загальних рейтингів. Наприклад, щодо підтримки колишніх представників «Партії регіонів», то вони матимуть досить низькі відсотки, оскільки Волинь – це Західна Україна, і максимум, що вони можуть отримати – це 1,5%. Щодо підтримки Анатолія Гриценка, то вона приблизно така ж, як показує соціологія – в межах 6%», – зазначив Лапін.

Політик підкреслив, що він не проводив опитування. Але саме така думка у нього склалася після особистого спілкування з людьми.

«Щодо трійки лідерів, то ситуація приблизно така ж, як і в опитуванні. Єдине, не погоджуюся з підтримкою Зеленського у 30% голосів. Припускаю, що він отримає не більш як 20% при найсприятливіших розкладах голосування», – прогнозує народний депутат.

Він зізнався, що досить багато спілкувався із «ядерним» електоратом різних кандидатів. Відтак, спостерігаючи за ситуацією із виборцем Володимира Зеленського, робить висновок, що це люди, які «заряджені» на чотири гасла без аргументації тих чи інших позицій.

«Перше гасло – «Ви все брешете – це неправда!», друге – «Він ще навчиться!», третє – реакція на аргументи проти кандидата Зеленського – «Ну то й що!» і четверте гасло – залежно від обставин може варіюватися.

Також люди розуміють, що якщо вийде невелика різниця між другим і третім місцем, то є ймовірність протестів. Адже вже протягом місяця населення заряджають на те, що все буде сфальсифіковано», – підкреслив Ігор Лапін.

Читайте також: Україні потрібні теледебати, – луцький нардеп

Коментарі
29 Березня 2019, 10:28
Аби не Сашки Долари
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром