На водоканалі обіцяють, що лучани не залишаться без води

26 Березня 2019, 23:01
1434

Керівник комунального підприємства «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк запевняє, що водопостачання в облцентрі Волині не припиниться.

Про це він заявив під час оперативки в мерії, йдеться в сюжеті Сфера ТВ.

Вже традиційно оперативна нарада розпочинається з нарікань лучан на неналежну роботу комунальників. Цього разу звернень за два тижні назбиралась майже тисяча.

Скаржились також лучани на несвоєчасне вивезення твердих побутових відходів, наполегливо просили, аби у ДКП «Луцьктепло» прикрутили вентелі з опаленням, бо, мовляв, в помешканнях стає спекотно.

Нагадаємо, у зв’язку з тим, що «Луцькводоканал» не обрав собі постачальника, електричну енергію йому постачала компанія «Укрінтеренерго» - так званий «постачальник останньої надії».

До слова, тарифи цієї компанії чи не найвищі на ринку. В підсумку «Луцькводоканал» знову не знайшов коштів аби розрахуватися. Відтак, постачальник «Укрінтеренерго» пригрозив відключенням електроенергії.

Директор Луцькводоканалу Віктор Гуменюк запевнив, що попри складну ситуацію у стосунках з постачальником останньої надії, лучани не залишаться без води.

Подробиці – у відео.

Читайте також: Директор «Луцькводоканалу» повідомив, чи буде у Луцьку вода

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром