Водії міських маршруток не проти вимкнути російську «попсу»

04 Вересня 2015, 15:55
1893

Водії міських маршруток готові назавжди вимкнути російську «попсу».  

Про це вони повідомили 4 вересня на засіданні відкритої наради щодо якості пасажирських перевезень при управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради.

Перевізники та їхні підлеглі запевняють, що питання звучання у салоні громадського транспорту аудіотворів тих діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України, не є проблемним.

«Скажуть прибрати магнітофони, ми відразу це зробимо», - переконують водії.

Натомість їх хвилюють інші проблеми. Перевізники просять у міськради встановити вбиральні на кінцевих зупинках маршрутних таксі. Член виконавчого комітету Луцької міської ради Богдан Климчук пообіцяв водіям озвучити цю проблему на черговому засіданні міськвиконкому.

Скаржилися перевізники і на велику кількість «зайців» та представників пільгової категорії населення, з якими виникають постійні конфлікти.

В свою чергу присутні звернули увагу на поведінку водіїв. Під час виконання своїх обов’язків вони не повинні розмовляти із пасажирами; які іноді також надто прискіпливо ставляться. Від постійного напруження водії стають емоційними, що впливає на безпеку пасажирів та їхній загальний психічний стан.  

Коментарі
04 Вересня 2015, 20:29
Як на рахунок видачі квиточків, а не кому треба то візьміть
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром