У Луцьку стартував Всеукраїнський волейбольний турнір

26 Березня 2019, 19:10
1540

На базі Луцького педагогічного колежду відбудеться 28-й Всеукраїнський волейбольний турнір «Волинь зустрічає друзів – 2018».

Захід організовують з 25 по 29 березня, – пишуть на сайті Луцької міської ради.

Участь у змаганнях беруть жіночі команди із різних куточків України та Республіки Білорусь.

У вівторок, 26 листопада, у спортивному залі коледжу відбулося урочисте відкриття змагань. На захід завітали виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради Олексій Веремійчик, представники обласної влади та педагогічний колектив заходу.

Урочистості розпочали із Державного Гімну України та хвилиною мовчання за загиблими учасниками АТО. Серед них – випускники Луцького педагогічного коледжу Артем Карабан та Володимир Прокопчук.

«Сьогодні у нас дійсно гарне, спортивне свято. І у нього прекрасна назва – «Волинь зустрічає друзів». Ми дійсно любимо, коли до нас приїздять гості, аби поспілкуватись, позмагатись, познайомитися із історією міста та краю. Нехай сьогодні кожен учасник змагань зможе проявити себе, усе своє вміння, талант, командний дух та силу волі. Не сумніваюсь, що захід пройде на високому рівні, адже в ньому беруть участь прекрасні спортсмени. Цей турнір з волейболу є гармонійним доповненням усіх тих, що проводяться в нашому місті», – привітав присутніх Григорій Пустовіт.





 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром