У Луцькраді заохотили підприємців

04 Вересня 2015, 15:20
2321

З нагоди професійного свята вручили грамоти і подяки міського голови.

У залі засідань міської ради підприємців привітали з професійним святом заступник міського голови Лариса Сокловська, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк, повідомляє сайт Луцької міської ради.

Лариса Соколовська подякував представникам малого і середнього бізнесу за хорошу співпрацю. Вона зазначила, що на сьогоднішній день сумлінними платниками податків є близько 11 тисяч суб'єктів малого та середнього підприємництва.

За шість місяців поточного року надходження до бюджетів усіх рівнів від діяльності суб'єктів малого та середнього бізнесу міста Луцька склали близько 457 мільйонів гривень, що на 107 мільйонів більше, ніж торік.

Лариса Соколовська висловила щиру вдячність підприємцям за стійку позицію, що не розгубилися у морі змін законодавства, ефективно працюють для розвитку держави і міста.

Почесними грамотами міського голови за значний особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності у Луцьку нагородили Романа Мусійчука, Олександра Овчарука, Сергія Романчука, Віктора Токарчука, Ігоря Третевича.

Подяку міського голови вручили підприємцям: Андрію Дирку, Андрію Ковальчуку, В'ячеславу Крайнікову, Вікторії Макарук, Наталії МельничукТетяні Орловій, Катерині Романюк, Галині Садовській, Андрію СеменюкуРоману Францеву.

Також було оголошено подяку міського голови з нагоди свята трудовому колективу колективного підприємства «Луцький техноторговий центр «Орбіта» (директор В’ячеслав Омельчук).

На завершення зустрічі найщиріші вітання з Днем підприємця висловив Олександр Козлюк і побажав усім миру, успішної реалізації планів та задумів, міцного здоров'я, втілення нових бізнес-проектів та оптимізму на довгі роки.






 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром