Водіїв луцьких маршруток хочуть змусити до дрес-коду

04 Вересня 2015, 13:43
1797

Член виконавчого комітету Луцької міської ради Богдан Климчук запропонував одягнути водіїв маршрутних таксі у «білий верх, чорний низ».

Про це він розповів 4 вересня під час відкритої наради щодо якості пасажирських перевезень, яку організувало управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради.

На його думку, однострій дисциплінує водія, налаштовує на позитив. А місцевим мешканцям, в свою чергу, буде приємніше зайти у громадський транспорт.

Перевізники не проти такого нововведення, однак наголошують на тому, що запровадження дрес-коду потребує додаткових коштів. Вони стверджують, що плинність кадрів у професії є значною, відтак купувати уніформу для кожного працівника – надто дороге задоволення. Також неможливо змусити всіх водіїв одягнути однакові куртки чи светри.

Представник одного з перевізників розповів, що дозволив своїм підлеглим певні послаблення щодо дрес-коду. Так, працівникам підприємства можна одягати шорти довжиною нижче колін, але заборонені майки, а також предмети одягу, що містять у собі елементи політичної реклами.

Крім впровадження уніформи, керівники управління, водії та перевізники обговорювали паркування та систему ознайомлення пасажирів з графіком руху транспортних засобів. Також присутні звернули увагу на проблему озвучення зупинок та створення на кінцевих зупинках «маршруток» певної інфраструктури, яка дасть можливість водіям перевести подих.

Зважаючи на велику кількість проблем, вирішення цього питання вирішили відкласти до весни.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром