Луцькрада звернеться до Парубія та Гройсмана

23 Вересня 2016, 12:15
1585 Джерело: upload.wikimedia.org

Луцькрада хоче звернутися до спікера Верховної Ради Андрія Парубія та прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, аби держава забезпечила пільговий проїзд для сімей загиблих в АТО.

Відповідний проект рішення представила депутат міськради Майя Шостак на засіданні постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту у п’ятницю, 23 вересня.

Вона розповіла, що родини загиблих в АТО часто стикаються з проблемами, які стосуються пільгового перевезення, оскільки цю категорію людей позбавили повноцінного пільгового проїзду, прирівнявши родичів загиблих до родин загиблих ветеранів війни.

«По одному з посвідчень пільги є тільки на міський транспорт. По області вони їздять по іншому посвідченню, але є проблеми, коли вони пересуваються між містами», – зауважила депутат.

Відтак у проекті рішення йдеться про звернення до Андрія Парубія та Володимира Гройсмана, аби пільги цієї категорії громадян були забезпечені бюджетом та прирівняні до категорії учасників бойових дій.

Члени комісії підтримали проект, проте остаточне рішення приймуть депутати на пленарному засіданні сесії міськради.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром