Як пройшов творчий звіт Луцької музичної школи №3

24 Березня 2019, 15:54
3829

У Палаці культури міста Луцька відбувся творчий звіт Луцької музичної школи №3.

23 березня святкова зала зібрала величезну кількість поціновувачів музичного мистецтва, – йдеться на сайті міськради.

Традиційно на початку весни Луцька музична школа №3 підводить підсумки річної роботи, вкотре засвідчуючи надзвичайний талант та високу виконавчу майстерність своїх учнів, а також високий професіоналізм педагогів. Основне завдання школи – не лише розкрити увесь творчий потенціал дітей та молоді, а й допомогти їм реалізувати себе в улюбленій справі.

Юні музиканти у супроводі своїх наставників подарували глядачам свято музики. Зі сцени лунали твори класики, які гармонійно поєднувалися із сучасними музичними ритмами. Висока виконавська майстерність та віртуозність учасників концерту викликала у глядачів величезну кількість оплесків та приємних емоцій.

«Викладачі навчають не лише музиці, бо ж у спілкуванні зростає особистість. Я дякую батькам за те, що направили своїх дітей навчатися музиці, а дітям — за старанність, адже вони показують гарні результати та прославляють наше місто, область та навіть країну. Музика змінює світогляд, формує особистість та змушує дивитися на звичні речі інакше, тому важливо, щоб якомога більше дітей займалися цим», – сказав  радник міського голови Ігор Поліщук.






1

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024