На 13-ти вулицях можуть заборонити розміщення МАФів

22 Вересня 2016, 17:48
1802 Джерело: facebook.com

На чотири місяці підприємцям хочуть заборонити розміщення нових МАФів на 13-ти міських вулицях.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у четвер, 22 вересня.

Заступник міського голови Сергій Григоренко представив проект рішення, який, на його думку, має навести порядок на міських вулицях, а саме вирішити питання з хаотичним встановленням малих архітектурних форм. Відтак пропонується встановити мораторій на встановлення МАФів на 13-ти вулицях міста, допоки не розроблять комплексні схеми розміщення тимчасових споруд.

Не видавати підприємцям документи планують з 1 жовтня по 1 лютого в межах вулиць Воїнів Інтернаціоналістів, Кравчука, Конякіна, Володимирської, Дубнівської, Федорова, Ветеранів, Окружної, Гнідавської, Потебні, Бенделіані, Станіславського та бульвару Дружби Народів.

«На 4 місяці не приймаємо документи по цих вулицях. А з лютого приймаємо і працюємо по затверджених схемах. Я врахував ваші зауваження, це спроба нанести лад у місті», – зауважив Сергій Григоренко.

Члени комісії не підтримали проект рішення, проте остаточне рішення приймуть депутати на пленарному засіданні сесії міськради.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром