Невдала вечеря та зіпсований настрій: лучанці продали пластівці з міллю

22 Вересня 2016, 17:11
4580

Жителька міста придбала в одній із гуртівень міста пачку кукурудзяних пластівців, у яких «звила гніздо» справжня міль.

Про такий прикрий інцидент  розповіла Район.Луцьк лучанка Світлана через форму додати новину.

«Тиждень тому купила у супермаркеті «Пакко», що на Ковельській, кукурудзяні пластівці швидкого приготування. Вчора захотіла поласувати кашею, відкриваю пачку, а звідти на мене дивиться… міль.

Одразу не зрозуміла, у чому справа, почала висипати крупу, а вона вся обплетена павутинками і «грайливо» звисає зі стінок упаковки. Комашки були вже мертві, вочевидь давно. От тільки як зараза туди потрапила, поняття не маю. Пачка була цілісінька, строк придатності – в нормі. Цілком імовірно, що на складі, де зберігався товар, умови такі собі…», – скаржиться покупець.

«На превеликий жаль, чек я викинула тиждень тому, тому позмагатися за свої права навряд чи вийде. Просто хочу попередити лучан, аби добре приглядалися, що і де купують. Дуже неприємно за зіпсовану вечерю та гроші», – підсумувала Світлана.








Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
22 Вересня 2016, 20:33
Чому Ви зробили заключення , що на складі, де зберігався товар, умови такі собі…»?<br/>Ви пишите , що упаковка цілісінька та непошкоджена .<br/>Можливо . мали на увазі - недобросовісність виробника ?????<br/>Для чого клеїти ярлики !!!!
22 Вересня 2016, 20:36
я теж думаю, що винен виробник, писала на емоціях, дуже неприємно......
22 Вересня 2016, 21:16
в багатьох упакованих крупах є міль, необхідно брати на розвіс то хоч бачиш, що береш.
23 Вересня 2016, 02:41
Ага интересно как вы увидите цяца моли,они меньше макового зернышка. Шанс приташить моль есть и с фассованой продукцией и с развесной,особенно в тамтаме моль там давно живёт и здравствует. Выкидывайте все зараженные продукты и протирайте полки уксусом
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром