На встановлення нового фотостенду загиблим Героям треба близько 200 тисяч

22 Вересня 2016, 13:32
1836

На новий розширений стенд із фото загиблих в АТО лучан і волинян з міського бюджету планують витратити близько 200 тисяч гривень.

Про це говорили у четвер, 22 вересня, під час постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Нагадаємо, фотостенд загиблих в АТО хочуть оновити та розширити – поряд із фотокартками героїв Майдану та загиблих на сході лучан розмістять світлини усіх волинян, які загинули на війні.

Директор «Луцькреклами» Олександр Ковальський повідомив, що нинішній стенд вартував 65 тисяч гривень. На новий розширений фотостенд з міського бюджету просять виділити 200 тисяч гривень. Втім, поки що точна сума витрат невідома. Якщо кошти залишаться, їх повернуть до казни.

«Крім того, доведеться замінити існуючий стенд із загиблими лучанами. Якщо його не міняти, а поставити біля нього ще один, то буде помітно, що ці фотографії уже вицвіли», – зазначив Олександр Ковальський.

У свою чергу, голова комісії депутат Павло Данильчук зауважив, що у перспективі можна запозичити досвід міста Рівне і увіковічнити пам’ять про загиблих учасників АТО не на тимчасових стендах, а, до прикладу, на стіні якоїсь будівлі.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром