Рівненська: коли нарешті відремонтують шляхопровід

22 Вересня 2016, 12:47
1484 Джерело: volynnews.com

Ремонт шляхопроводу на вулиці Рівненській цьогоріч навряд чи завершать.

Найімовірніше, що дорожнє покриття укладатимуть вже наступного року, – інформують «Волинські Новини».

В березні цього року міська рада повідомила про початок капітального ремонту шляхопроводів на вулицях Рівненська та Гордіюк. Після влаштування колесовідбійників, ремонтні роботи затихли. І ось днями на цій ділянці знову почали працювати дорожники.

Зі слів начальника департаменту ЖКГ міськради Юрія Крася, ремонтні роботи відновилися, щойно надійшли кошти. Наразі працівники ТзОВ «РБП ТРАНС-МОСТ» ремонтують шви. Дорожнє покриття, найімовірніше, вже ремонтуватимуть наступного року.

До речі, шляхопровід на Рівненській, який уже давно вважається проблемним, дорожники мусили почати ремонтувати ще у 2015 році. Тоді обвалилася плита на пішохідній частині. Ремонтувати міст взялася та ж фірма «РБП ТРАНС-МОСТ». Саме ця фірма ремонтує практично всі мости в Луцьку: виконувала вона роботи на вулицях Шопена, Винниченка, Гнідавській, по проспекту Соборності. Останній ремонт через неякісно виконані роботи, мусили переробляти за кошт виконавця.

Загалом, зазначив Юрій Крась, депутати міськради виділили на ремонт шляхопроводів на вулицях Рівненська та Гордіюк майже 4 мільйони гривень. Ремонт на вулиці Гордіюк також ще не завершився.






 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром