За підозрою у розбійному нападі та пограбуванні затримали молодого лучанина

22 Вересня 2016, 12:22
1637 Джерело: 4vlada.com

Зловмисника, котрий напав на одного із жителів Луцька, затримав наряд патрульної поліції.

За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження, - інформує ГУ НП у Волинській області.

Згодом правоохоронці з’ясували, що напередодні затриманий також вчинив грабіж. Правопорушнику оголосили про підозру у вчиненні інкримінованих йому злочинів та обрали міру запобіжного заходу – домашній арешт.

На лінію екстреного виклику поліції 102 зателефонував мешканець обласного центру, який повідомив, що його побили та пограбували. Зловмисник вдарив потерпілого в голову, а коли той впав, наніс ще декілька ударів ногою. Після цього нападник забрав у заявника мобільний телефон «Asus», документи та платіжні картки. Сума завданих збитків становить понад 3000 гривень.

«За викликом на місце пригоди направився наряд патрульної поліції міста Луцька. За прикметами правоохоронці затримали нападника та доставили в Луцький відділ поліції. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування встановили, що затриманий напередодні скоїв ще один злочин – грабіж», – повідомив Олег Кічук, начальник Луцького відділу поліції.

Зловмисником виявився 21-річний лучанин. Слідчі встановили, що напередодні він пограбував  ще одного мешканця обласного центру, в якого забрав мобільний телефон «Fly» вартістю 700 грн.

За фактом пограбування також розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України.

Викрадені речі вилучили.

Постановою прокурора Луцької місцевої прокуратури обидва кримінальні провадження об’єднали в одне. Волинянину оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 186, ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Триває досудове розслідування.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром