Вересневий номер улюбленого тижневика «Сім’я і дім» уже можна придбати

22 Вересня 2016, 11:42
1546 Джерело: facebook.com

У новому випуску тижневика «Сім’я і дім» ви знайдете історію про сім’ю Басків, які навчилися так господарити на своїй дачі за методом американського агронома Мітлайдера. Тепер подружжя на дачі не гарує, а працює мінімум тільки для задоволення і має вражаючі врожаї.

Як господарять Володимир і Людмила Баски на гаразджинській дачі – читайте на сторінці «Захоплення». Там же у рубриці «Сімейний бізнес» прочитаєте про гончарів з Липин.

На сторінці «Молодь» прочитаєте про школярку з Нововолинська, яка представляла Україну на Міжнародній олімпіаді з географії у Японії та інтерв’ю найкращої студентки Волині. 

На сторінці «Реформи» шукайте інформацію про нові ID-паспорти, яка доля чекає райони у процесі децентралізації і як Ковельську вузлову лікарню реорганізують у хоспіс. 

На сторінці «Побут» дізнаєтеся яка ситуація на сьогодні з «теплими кредитами» та як і навіщо енергетики будуть визначати споживачам максимальну напругу. 

На сторінці «Долі» читайте про олицьких свояків Кенеді - нащадків княжого роду Радзівілів. 

На спортивній сторінці журналісти підготували репортажі про матчі чемпіонату Волині з футболу, новини про найбільші здобутки волинських спортсменів за тиждень і звичайно інформацію, про золото нашого спортсмена на параолімпіаді у Ріо.

Традиційно у випуску новини, телепрограма, гороскоп, кросворд, прогноз погоди, приватні оголошення.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром