Луцька «Волинь» вийшла до 1/8 фіналу Кубка України

22 Вересня 2016, 10:17
1439 Джерело: unian.net

21 вересня луцька команда на домашньому стадіоні «Авангард» здолала донецький «Олімпік» з рахунком 2:1.

Сорок п’ять хвилин «Волинь» та «Олімпік» більше бодалися на полі, ніж грали у комбінаційний футбол, – повідомляється на сайті ФК «Волинь».

Після деяких проявів активності на початку матчу, господарі більше уваги приділяли захисту власних воріт. Найкращий момент у першому таймі мав гравець донеччан Матяж, який з лінії штрафного пробивав у дальній кут повз голкіпера «Волині» Кичака, але не влучив у ворота.

Другий тайм не означив змін в характері гри, відчувалося, що кардинально змінити її може перший гол.

Удари Герасимюка та Шабанова не минулися «олімпійцям» марно. Після сейву воротаря гостей Котлярова м’яч вилетів на кутовий. Дудік подав, а Сергій Логінов заледве не порвав сітку ударом головою з 8 метрів – 1:0.

Рахунок на користь лучан тримався недовго. Вже наступна атака гостей стала результативною. Гриня вивели вертикальним пасом на лінію штрафного, він втік від Міхи й перекинув Кичака – 1:1.

Як і слід було очікувати, гра після обміну голами пожвавилася й пішла на зустрічних курсах. У «Волині» замість Петрова вийшов Ярослав Деда і першим же доторком до м’яча вирвав перемогу у кубковому матчі.

Дудік із Романюком двома пасами переграли лівий фланг захисту Олімпіка. Останній виконав вивірену передачу від кутової позначки у центр штрафного майданчика, в самісіньку «мертву» зону між захисниками. Деді залишалося точним ударом головою покласти в кут воріт, з чим Ярослав справився на «відмінно» – 2:1.

Тепер «Волинь» чекає на наступного суперника. Жеребкування 1/8 фіналу Кубка України відбудеться в п’ятницю.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром