Тварини, з яких жорстоко познущалися живодери, потребують реабілітації

21 Вересня 2016, 20:35
8718 Джерело: vk.com

Кошенята, з яких жорстоко познущалася Любов Таропіна з своїм співмешканцем Юрієм Гнатюком, живі.

Про це повідомили на сторінці ГО "Волинське товариство захисту тварин" у Facebook.

Одну з тварин небайдужі лучани знайшли на вулиці, хоча мучителька заявляла, що прилаштувала кошеня «у добрі руки».

«Сьогодні, одразу після акції біля відділку поліції, голова ГО «ВТЗТ» Дана Новарчук, представники преси та волонтери поїхали додому до Люби Таропіної. Та, на жаль, нам ніхто не відчинив двері. 

Проте, побувши трохи біля будинку, ми випадково зустріли пані Зоряну. Вона розповіла нам, що нещодавно (ще не знаючи за знущання) вона знайшла кошеня, дуже схоже на відео. Також пані Зоряна повідомила, що завезла його до КП «Ласка».

Приїхавши до «притулку» і зробивши швиденький аналіз відео та котика, ми переконались, що це одна і та ж тваринка.

Невеличкий колаж «Знайдіть відмінності» додається. 

Котик мав поїхати додому до Дани Новарчук, проте вирішили його передати волонтерові. 

Коментарі волонтера: «Кошеня дуже злякане, але без ушкоджень кісток чи хребта. На носику є засохла кров та бруд. Від найменшого руху шукає куди можна сховатись. Правда, зрозумівши, що я його не буду бити, після моїх намагань погладити та почухати, кошенятко почало мені муркати.»

Для цього маленького шукаємо добрі ручки! Проте людина, яка захоче забрати кошеня собі, повинна усвідомлювати, що процес реабілітації може бути довгим», - йдеться у дописі. 

4

Друге котеня знайшла ще одна лучанка, яка розповіла, що у нього… немає нижньої губи:

«Надійшла нова інформація! Знайшлось і риже кошенятко, за яке теж багато хто хвилювався. РЕПОСТ!

«я сусідка їх, я бачила як хлопець гуляв з тим кошеням, яке на відео. 
ось те риже кошеня, про яке ти писала під відео, кидала скрін з тією бабою разом.
в нього немає нижньої губи, не знаю чи це вони чи ні, але риже кошеня ми знайшли і прихистили. замазали зеленкою йому ранку»

Кошеня відвезуть до Дани Новарчук, його стан повідомим згодом!» - йдеться у дописі групи.




Тваринка, яку саджали у мікрохвильовку і «катали» у пральній машинці, тепер має пройти грунтовну реабілітацію…

«Носик котика прийдеться лікувати, добре його видно натикали», - повідомили у спільноті.

Нагадаємо, переселенка з Луганська разом із своїм другом знущалася над твариною, записавши процес на відео та розповсюдивши в Інтернеті. Лучани у соцмережах навіть погрожували вчинити самосуд над живодеркою.

Згодом виявилось, що дівчина - активістка руху «Іскра», який встиг прокоментувати ситуацію та зобов'язався змусити переселенку прибирати КП «Ласка». До того ж, «зірка» соцмереж виявилась прихильницею так званого «русского міра», що й демонструвала у Instagram.

20 вересня, близько десяти членів «Самооборони Волині», учасників АТО та просто небайдужих громадян завітали до Волинського коледжу Національного університету харчових технологій, де навчається Любов Таропіна, аби поспілкуватися з викладачами дівчини. У результаті їйпорекомендували звернутися до психіатра.

Небайдужим лучанам вдалося зустрітися з учасником скандального відео Юрієм Гнатюком. У міськвідділі він поводив себе неадекватно та «кидався» на людей. Як стало відомо раніше, хлоцець вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Коментарі
22 Вересня 2016, 00:10
Які Ви хороші, які Ви молодці.... Інколи навіть не здогадуєшся за домашніми клопотами, що навколо такі хороші молоді люди. Спасибі всім, хто піклується про тварин... Ваші душі - найбільше багатство, яке не підвладне жодній спецконфіскації.
22 Вересня 2016, 00:25
Найкращим наказанням для цих сволот що знущались над кошенятами,було б те ж саме що вони робили з цими тваринами,можливо зрозуміли б як це,повідрубувати руки гадам таким
22 Вересня 2016, 00:50
провчити ще й батьків тієї наволочі !!!
22 Вересня 2016, 00:51
Куди принести чи переслати гроші на лікування цих кошенят ?
22 Вересня 2016, 00:59
А з цуценям що? Вони перед кошенятами ще цуценя прихистили, сіреньке, фото його дівчина вже видалила учора
22 Вересня 2016, 01:35
Я в шоці, немає слів..... Це жах, адекватній та здоровій на голову людині навіть думка така не прийде. Дибілка і дибіл, дійсно до психіатра пора, а ще треба стерилізувати обох виродків, бо вони ще і дітей своїх катувати і запихати в морозилку будуть.<br/>Дуже жаль тваринок, ті хто вижили після їх тортур народились у сорочці, і тепер вони точно будуть мати найкращих і люблячих господарів.
22 Вересня 2016, 02:30
А батько цієї дівчини що кота мучила, то де живе ? випадково не на окупованій території ?
22 Вересня 2016, 02:39
Таке з тваринами змогла б вчинити тільки жорстока, неврівноважена людина! Дивилась відео з тим хлопчиною,який у відділку каже,що ніби він і не думав, що так все вийде і не хотів того що сталось! Мало віриться йому! Я,мої друзі та близьки починали дивитись відео знущання і вимикали відразу ж! Таке неможливо спокійно дивитись!їм би пройти все те,що пройшло те кошеня! Прокоутити б їх в пральній машині, от цікаво!<br/>Куди котиться цей світ?! Вони ж ще діти, а вже такі жорсткокі до всього живого!
22 Вересня 2016, 03:36
Треба її мордою в гівно людське опустити. Тварюка така.
22 Вересня 2016, 12:52
Таких с.. відстрелювати треба! Щоб їх усе життя в гівно мордякою тикали!!!!!
22 Вересня 2016, 13:48
ублюдки щоб ваші і діти і внуки народжувалися каліками. мусить бути така кара за вашу жорстокість. а ви коли виздихаєте щоб вами товкло по пеклі вічність
22 Вересня 2016, 13:48
ублюдки щоб ваші і діти і внуки народжувалися каліками. мусить бути така кара за вашу жорстокість. а ви коли виздихаєте щоб вами товкло по пеклі вічність
22 Вересня 2016, 13:53
Це не люди нечисть якась....Руки відрубала б. Я теж не можу дивить того відео. Що цей світ чекає в майбутньому страшно й подумати......
23 Вересня 2016, 01:28
Страшно,що поруч живуть такі нелюди. Спочатку були беззахисні тварини,а далі?
23 Вересня 2016, 01:58
Зачем родмтелям мх делать что то? Просто выловить этих двух даунов и отмудохать. Они через голову не понимают, а вот через руки и ноги все дойдет.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром