Міноборони знову просить не платити земельний податок з ділянок на території Луцька

21 Вересня 2016, 18:32
2448 Джерело: tr.sfs.gov.ua

У Міністерстві оборони України просять звільнити від сплати земельного податку 13 ділянок, які знаходяться на території Луцька.

Про це у середу, 21 вересня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру повідомила заступник начальника управління бюджету і фінансів Людмила Гаврилевська.

Нагадаємо, депутати уже не підтримували пропозицію про звільнення від сплати земельного податку ділянок, якими користується Міноборони.

Цього разу, за словами Людмили Гаврилевської, представники державної структури знову звертаються до міськради, зауважуючи на тому, що призначення деяких ділянок уже змінили. Крім того, на території планують розташувати нову військову частину, яку ще не створили.

Втім, голова комісії депутат Євген Ткачук зазначив, що міська влада зверталася до Міністерства оборони України з пропозицією частково передати ділянки міськраді для будівництва житла атошникам. На що отримували лише відписки. Що ж стосується нової військової частини, то тут, каже обранець громади, необхідно дочекатися її створення.

У підсумку депутати не підтримали проект рішення. Остаточно вирішать питання під час сесії міськради.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром