Волі: почали реконструкцію пішохідної частини проспекту

21 Вересня 2016, 15:22
2026

На проспекті Волі розпочали ремонтувати тротуарне покриття з боку вулиці Глушець.

Почали ремонтні роботи з ділянки, що поблизу будинку №54, біля супермаркету «Вопак».

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась у коментарі Район.Луцьк повідомив, що цього року запланували реконструкцію тротуару лише з одного боку проспекту.

«Цього року облаштовуватимемо лише тротуарну частину з правого боку без усіляких розширень. Поки що плануємо ремонт від вулиці Чехова до Шопена», – зазначив Юрій Крась.

На місці старого асфальту кластимуть тротуарну плитку. Передбачать на пішохідній зоні і велосипедну доріжку.

Нагадаємо, що наприкінці липня провели робочу зустріч щодо майбутньої реконструкції проспекту Волі. Тоді повідомили, що у проекті передбачено розширення проїжджої частини до 15 метрів, перенос тролейбусної лінії, облаштування тротуарів, лавочок, смітників та переоблаштування тепломережі. Втім, дехто з присутніх висловлював думку про те, що проспект Волі взагалі не потребує реконструкції, інші – заявляли про непридатність лише тротуарної частини.





 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром