Справою луцьких шкуродерів займатиметься начальник Волинської поліції

21 Вересня 2016, 14:37
2284

Небайдужа молодь Луцька зібралася біля будівлі міського відділу поліції, щоб привернути увагу до скандальної справи про знущання над кошеням.

Як інформує Волинське Агентство Розслідувань, захід відбувся 21 вересня о 12:30.

Всього зібралося близько 50-ти людей, серед яких студенти, активісти Цивільного Корпусу «АЗОВ» та соціально активні волиняни.

На розмову з активістами вийшов начальник луцького міськвідділу поліції Олег Кічук. Він розповів, що справу щодо затриманого 20-річного лучанина Юрія Гнатюка можуть перекваліфікувати з частини першої на частину другу статті 299 Кримінального Кодексу України.

Крім того, правоохоронець зауважив, що подія набула широкого розголосу, тому справу передали на контроль начальнику ГУНП у Волинській області Петра Шпиги.

Нагадаємо, переселенка з Луганська разом із своїм другом знущалася над твариною, записавши процес на відео та розповсюдивши в Інтернеті. Лучани у соцмережах навіть погрожували вчинити самосуд над живодеркою.

Згодом виявилось, що дівчина - активістка руху «Іскра», який встигпрокоментувати ситуацію та зобов'язався змусити переселенку прибирати КП «Ласка». До того ж, «зірка» соцмереж виявилась прихильницею так званого «русского міра», що й демонструвала у Instagram.

20 вересня, близько десяти членів «Самооборони Волині», учасників АТО та просто небайдужих громадян завітали до Волинського коледжу Національного університету харчових технологій, де навчається Любов Таропіна, аби поспілкуватися з викладачами дівчини. У результаті їй порекомендували звернутися до психіатра.

Небайдужим лучанам вдалося зустрітися з учасником скандального відео Юрієм Гнатюком. У міськвідділі він поводив себе неадекватно та «кидався» на людей. Як стало відомо раніше, хлоцець вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Коментарі
21 Вересня 2016, 20:18
та скільки можна вже при них писати...<br/>вот задачка для активістів ще одна, знайдіть цю жіночку її чоловіка, і всіх кого вона називала...доречі прізвище Шпиги теж звучало, звичайно школоту ганяти легше..<br/>https://www.youtube.com/watch?v=y401GTNNSpE
21 Вересня 2016, 21:21
Скільки в Луцьку небайдужих громадян, різних членів і просто учасників. Є робота для психіатра.
21 Вересня 2016, 22:11
Молодці лучани ! Справжні європейці.
23 Вересня 2016, 05:30
Задовбали зі своїми котами, нехай активісти краще зловлять тих хто людям наркоту підливає або підсипає, а потім людина, в реанімації нічого непамятаючи без грошей,або в морзі в Луцьку таких випадків повно за минулий рік. Якщо в реанімації то слідчий тут як тут підписуй що немаєш претензій ні до кого і лікар виписує прямо з реанімації, а якщо помер то ваш чоловік хворів і помер а ви могли й незнати що він хворий.І все у нас в місті гарно і по європейськи тільки за котика заступимось і все
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром