Стадіон «Авангард»: Віталій Кварцяний зіграє проти легенд «Динамо»

04 Вересня 2015, 09:42
2152

Волинські футболісти-ветерани зустрінуться на полі з легендами київського «Динамо» на матчі-відкритті оновленого стадіону «Авангард».

5 вересня о 16.00 на головній спортивній арені обласного центру відкриють легкоатлетичний комплекс, який зможе приймати чемпіонати європейського та світового рівня. З цієї нагоди у Луцьку відбудеться концерт, а також матч ветеранів місцевої «Волині» та київського «Динамо». Про це на своїй сторінці «Вконтекте» пише спільнота ФК «Волинь».

За команду ветеранів «Динамо» гратимуть справжні зірки українського футболу, серед яких Володимир Трошкін, Леонід Буряк, Олексій Михайличенко, Володимир Безсонов, Володимир Веремеєв, Анатолій Демяненко, Владислав Ващук, Віталій Косовський, Юрій Дмитрулін та Андрій Несмачний. Тренувати команду динамівських ветеранів взялися Андрій Біба та Володимир Мунтян.

Честь волинського футбольного клубу відстоюватимуть Віталій Кварцяний, Сергій Чабан, Володимир Дикий, Володимир Антонюк, Володимир Мозолюк, Анатолій Поліщук, Володимир Гащин, Сергій Хвесик, Володимир Фігель, Іван Польний, Олег Федюков, Геннадій Шухман, Володимир Гапон, Андрій Петров та інші. Роль наставників виконають легендарні гравці ще луцького «Торпедо»: Володимир Байсарович, Адальберт Мікоян і Андрій Федецький. 

Коментарі
04 Вересня 2015, 23:09
Володимирович в гєтрах. Однозначно прийду !!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром