У Луцьку квартири отримають лучани, котрі «були у черзі» з 80-их років

21 Березня 2019, 12:10
2332

У Луцьку три квартири отримають лучани, котрі перебували у списку на позачергове забезпечення житлом з 80-их років.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

«Люди перебували на квартирній черзі ще з 80-х років і вже втрачали надію на здійснення своєї мрії про власну квартиру. А вчора рішення про передачу квартир ухвалили члени виконкому. Наша команда взяла курс на динамічне просування квартирної черги і забезпечення власним житлом осіб з пільгової черги та позачергової пільгової черги. До мене на прийом все частіше приходять лучани, які десятиліттями чекають житла, оскільки дізнаються з новин, що черга рухається, і переймаються за свої місця. Тому хочу наголосити, що житло видається в затвердженому порядку, відповідно до всіх існуючих законодавчих вимог», – йдеться у повідомленні.

Черга пільговиків знаходиться у відкритому доступі на сайті Луцької міської ради, і  кожен може ознайомитися зі списком.

«Роботу в напрямку забезпечення житлом пільговиків ми будемо активно розвивати. Ведемо перемовини із забудовниками, використовуємо всі існуючі законні механізми для того, щоб пришвидшити цей процес. Багато років черга на житло фактично стояла на місці. Однак ми вже змінили цю ситуацію. У 2018 році десяткам людей ми вручили ключі від нових помешкань. Цю тенденцію плануємо зберегти і надалі», – додає Григорій Недопад.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром