Люди з нашого району: Леся Бондарук, листоноша у районі Балки

21 Вересня 2016, 13:09
2753

64-річна поштарка, яка працює у районі Балки, вважає свою роботу корисною для здоров’я, а мікрорайон – тихим та зручним.

«Район.Луцьк» продовжує розповідати про людей різних професій і статусу. Цього разу про свої враження від нової роботи та про життя у мікрорайоні розповіла колишній бухгалтер держархіву Леся Бондарук.

***

Живу на вулиці Декабристів, там і пошта поблизу, до роботи 1 хвилина. Раніше працювала бухгалтером в Державному архіві Волинської області протягом дев’яти років.

***

Ще немає місяця як пішла працювати листоношею. Висіло оголошення, що треба працівник і ніхто не хотів іти. А я на пенсії, то вирішила все-таки, що зможу.

***

Робота дуже подобається. Спілкування з людьми приносить одне задоволення. Крім того, це постійне навантаження на ноги, а ходьба – це здоров’я, вважаю. Це дуже класно і більше всього мені й подобається.

***

Мікрорайон досить великий. Мені більше подобається приватний сектор, а багатоповерхівки – ні. Мешкаю тут уже 35 років. Приїхала з Львівщини і після одруження почала жити у цьому мікрорайоні.

***

Добре те, що на Балці багато зелені. Єдине що не подобається – нумерація будинків. Після перейменування вулиць немає вивісок і трохи незрозуміло. Але загалом мікрорайоном я задоволена.


 

Розмовляла Оксана ВЛАСЮК, фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром