Лучанам пообіцяли гарячу воду наступного тижня

04 Вересня 2015, 09:20
1767

Відновити подачу гарячої води у Луцьку та містах обласного значення мають до 8 вересня за вказівкою Віце-прем'єр-міністр України Геннадія Зубка.

За словами голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика, віце-прем’єр-міністр дав доручення НАК «Нафтогазу» ще раз «розібрати» ситуацію зі сплатою за енергоносії спожиті «Луцьктепло», – пише Волинський інформаційний портал.

Володимир Гунчик пояснив, що сьогодні неможливість подачі води громадянам створює величезні незручності як пересічним лучанам, так і працівникам і відвідувачам соціальних закладів міста. Також відсутність гарячої води ускладнює роботу системи теплопостачання.

Губернатор закликав міську владу та відповідальні структури продуктивно попрацювати кілька наступних днів, щоб остаточно вирішити проблему відсутності гарячої води у Луцьку та в містах обласного значення.

Нагадаємо, що напередодні голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик та Луцький міський голова Микола Романюк, перебуваючи з робочим візитом у столиці, взяли участь у засіданні міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості за спожиту електроенергію та природний газ.

 

Коментарі
04 Вересня 2015, 20:30
Теги вдало підібрали.Не варто дражнити так людей перед виборами,ой не варто!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024