Луцьк, 3 вересня: тролейбус у вогні, призупинення скандального будівництва та нова спортарена

03 Вересня 2015, 23:03
2476

Чим запам’ятався перший четвер вересня, читайте у традиційній рубриці «Картина дня».

Російську попсу вирішили не забороняти. На засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради обговорили проект рішення «Про припинення публічного виконання аудіовізуальних творів за участю діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України».

У проекті передбачається заборона на публічне використання аудіовізуальних творів тих осіб, котрі перебувають у «чорному списку» СБУ. Втім проект не набрав достатньої кількості голосів, відтак рішення не прийнято.

Палаючий тролейбус. На вулиці Гордіюк близько 11 години загорілася тролейбусна електромережа. Однак вже через 15 хвилин тролейбус продовжив рух. Під час пожежі ніхто із пасажирів не постраждав.

Квітковий ринок нікуди не їде. Члени виконавчого комітету Луцької міськради не підтримали проект рішення про перенесення квіткового ринку з центру міста. Альтернативні варіанти розміщення луцьких квіткарів підтримки серед членів міськвиконкому не знайшли.

Спортсменам та собакам на радість. У Луцьку відбулося урочисте відкриття реконструйованого стадіону Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки «Спортивне ядро». Під час виступу гімнастів трапився «казус»: на арену вибіг пес, котрий не полишав спортсменок до завершення номеру.


Схитрували. Мерія таки призупинила скандальну добудову фітнес-центру на проспекті Молоді. На засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради прийняли рішення розпочати саме за цією адресою ремонт каналізації. На думку чиновників, це унеможливить будівництво третього поверху фітнес-центру та допоможе виграти час, щоб знайти підстави для повної заборони добудови цього об’єкта.

Тролейбуси міста їздитимуть по-новому. Зокрема зміниться схема руху тролейбусів № 8 «КРЗ-центр-КРЗ» та № 9 «КРЗ-центр-КРЗ».

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром