«Я особлива»: у Луцьку покажуть світлини жінок, які виховують дітей з інвалідністю

20 Березня 2019, 19:10
7355

У Луцьку запрошують на фотовиставку благодійного проекту «Я особлива».

Благодійний проект «Я особлива» – ідея, яку виношувала волонтерка Людмила Омокох давно і цього року нарешті втілила в життя. Проект створили для мам, які виховують дитину з інвалідністю у Луцьку та у Волинській області.

Мета  – підтримати сім'ї, які виховують дитину з особливими потребами, підвищити соціального інтересу до соціально незахищених верств населення, залучення якомога більшої кількості меценатів та благодійників, таким чином спонукаючи суспільство бути більш відкритим та толерантним до чужих проблем.

Соціальний проект «Я особлива» знайшов продовження у фотовиставці світлин жінок, які виховують дітей з інвалідністю. На фотовиставці, яка відбудеться за сприяння управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради представлені роботи Юрія Бочка, Дарини Зінькевич, Андрія Тарасюка, Юлії Серховець, Тетяни Кірчук та Андрія Луцького.

Відкриття фотовиставки відбудеться  у арт-кафе «Стоп-кадр» культурно-розважального комплексу «Adrenalin City» 22 березня  о 15:00.


5

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром