Дівчині, яка знущалася над кошеням, рекомендують звернутися до психіатра

20 Вересня 2016, 14:08
2551

20 вересня, близько десяти членів «Самооборони Волині», учасників АТО та просто небайдужих громадян завітали до  Волинського коледжу Національного університету харчових технологій, де навчається Любов Таропіна, аби поспілкуватися з викладачами дівчини. 

Виявилось, що остання навчається тут лише два тижні і поки встигла зарекомендувати себе в якості сумлінної учениці, – пише видання Волинь24.

Нагадаємо, переселенка з Луганська разом із своїм другом знущалася над твариною, записавши процес на відео та розповсюдивши в Інтернеті. Лучани у соцмережах навіть погрожували вчинити самосуд над живодеркою.

Згодом виявилось, що дівчина - активістка руху "Іскра", який встиг прокоментувати ситуацію та зобов'язався змусити переселенку прибирати КП "Ласка". До того ж, "зірка" соцмереж виявилась прихильницею так званого «русского міра», що й демонструвала у Instagram.

Зокрема завідувач відділу економіки та підприємництва коледжу Інна Швайковська каже, що дівчина дуже самостійна для свого віку, добре вчиться і за два тижні жодного разу не порушувала дисципліну.

Водночас психологічний стан Любов Таропіної освітян лякає, тож вони вважають, що з дівчиною повинен попрацювати психолог. 

Згідно з особовою справою, дівчина народилась 1998 року, нещодавно переїхала з Луганська, батько її помер, а мати – на заробітках в Росії, атестат вона отримала у Луцькому НВК №26, нині мешкає з старшим братом.

Директор навчального закладу Ігор Корчук пообіцяв, що освітяни ігнорувати такі вчинки учениці не будуть – в першу чергу її поставлять на внутрішній облік та працюватимуть з поліцією, попросять дівчину пройти психіатричну експертизу.

Очільник міської служби у справах дітей Федір Шульган також порадив активістам звернутися з заявою до поліції, мовляв, лише розмови тут можуть не допомогти.

Клінічний психолог Волинської обласної психіатричної лікарні №1 Олена Звєрєва вважає, що у дівчини є комплекс неповноцінності та душевні вади, рівень інтелекту до яких не має ніякого відношення.

«Інтелект тут дійсно може бути збережений, але дефект душевний є – у неї несформоване почуття любові, співчуття. Насолода від страждання іншого та відсутність співчуття – це вада однозначно. Я підозрюю, що вона може не психологічно, а навіть психічно хвора, але заключення повинен дати психіатр після експертизи, яку я наполегливо рекомендую пройти», - наголосила психолог.

 

Коментарі
20 Вересня 2016, 22:21
опублікуйте адресу, все одно знайду і вб'ю
21 Вересня 2016, 01:41
їй у КП "Ласку" вона там тварин позагризає
21 Вересня 2016, 11:37
ЇЇ МОЖНА НАКАЗАТИ І НАДОВГО!!!<br/>УВАГА! <br/><br/>Необхідно подати в поліцію колективну заяву про жорстоке поводження з тваринами на Любов Таропіну та Юрія Гнатюка. Чим більше буде підписів, тим більше шансів на повноцінний розгляд справи та винесення справедливого рішення! <br/>Тому просимо усіх небайдужих підійти сьогодні на 12:30 до Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області, що знаходиться по вул. Грибоєдова, 2. <br/><br/>Заява буде підготована, лише потрібно буде вказати ПІП та підпис. <br/>Там Вас буде чекати волонтер, при вході у відділ. Це займе лише декілька хвилин вашого часу!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром