Будівельників: відбулося «Свято двору»

20 Вересня 2016, 09:50
2158 Джерело: lutskrada.gov.ua

17 вересня в дворі будинку за адресою вул. Будівельників, 11, відбулося «Свято двору».

Як повідомляє сайт Луцької міської ради, організаторами заходу були провідні професіонали комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Ольга і Микола Проскуровські спільно з Волинською обласною громадською організацією «Ми плюс».

Свято розпочалося у приміщенні шахово-шашкового «Біла тура» міського центру «Спорт для всіх» шаховим турніром серед початківців у двох вікових групах: до 8 років та старших. Учасники старшої групи мали можливість виконати норматив І юнацького розряду при здобутті 7 очок з 9 можливих. У змаганнях прийшли випробувати свої сили 26 шахістів.

По завершенні 4 туру всі учасники – батьки, гості, мешканці прилеглих будинків зібрались у дворі «Білої тури», де Ольга Проскуровська разом з волонтером громадської організації «Ми плюс» Юлією Макарчук ознайомили пристуніх з подальшою програмою «Свята двору».

Продовженням стала шоу-програма мильних бульбашок. Дітлахи не в змозі були спокійно спостерігати за цим дійством. Вони стрибали та старалися дотягнутись до великих та маленьких кульок.

Сеанс одночасної гри в шахи проводили першорозрядники Максим Гузьо та Артем Матвійчук, а сеанс одночасної гри з шашок вів Сергій Григорович - другорозрядник з шашок та першорозрядник з шахів.

Усі інші види програми святкового дійства проводили волонтери від ВОГО «Ми плюс» – Юлія Містерович, Тетяна Яцишина, Валентин Мушинський, Оксана Газдайко, Олександр Карпенко, Анастасія Доренко, Олександр Стеблій. Вони надали майстер-класи з прикладного мистецтва, малювання, гри на гітарі, бас-гітарі, барабанах та елементів танцю. Також цікавою була презентація фото та виступ гуртів Аліни Веселовської та Worship Empire з концертною програмою.

По завершенні заходу усіх дітей запросили за солодкий стіл, який гостинно накрили співорганізатори свята — громадська організація «Ми плюс».

Шаховий турнір завершився 18 вересня. Переможцями у віковій групі до 8 років серед хлопців стали: Євген Гриньов — І місце, Назар Хом'як — ІІ місце, Богдан Жепко — ІІІ місце. Серед дівчаток перемогу отримала Олександра Ткачук.

У групі старше 8 років серед юнаків перше місце виборов Назар Мельник. Друге місце посів Єгор Сейц, а третє — Богдан Омелюх.

Кращий результат серед дівчат у цій групі показали: перше місце — Лариса Соколенко, друге — Дарина Імбірович, третє — Вікторія Оленчук.

Переможці змагань були нагороджені дипломами КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

В інших мікрорайонах міста Луцька також заплановані спортивні заходи «Свято двору», які будуть організовані провідними професіоналами КЗ «Спорт для всіх».









 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром