Чиновник Луцькради судиться із міським головою

19 Вересня 2016, 17:10
2088

Заступник начальника управління містобудування та архітектури Луцькради Ярослав Матвіїв звернувся до суду із цивільним позовом до луцького міського голови Микола Романюка.

Йдеться про те, що Ярослав Матвіїв на одній із нарад розкритикував роботу муніципальної поліції, а саме неправомірне знесення одного із кіосків. Головна муніципалка міста сприйняла це як образу і поскаржилася на чиновника міському голові, ‒ йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Романюк наклав на Матвіїва дисциплінарне стягнення. Останній цього не стерпів та звернувся до суду із цивільним позовом до Миколи Романюка, щоб оскаржити догану.

Інтереси міського голови представляє юрист департаменту муніципальної поліції, яка категорично заперечувала проти відеофіксації судового процесу і відмовилася спілкуватися із журналістами. Під час засідання вона обґрунтувала догану, виписану Ярославу Матвіїву, не лише його неетичною поведінкою, а й непрофесійністю.

Такі закиди здивували та образили Матвіїва. «Дуже неприємно, коли тебе звинувачують в непрофесіоналізмі», ‒ зазначив він.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром