Журналісти пікетують Волиньраду

19 Вересня 2016, 14:00
1814

Волинські медійники на чолі із заступником голови Національної медіа-профспілки України Олександром Тарасовим пікетували Волинську обласну раду, вимагаючи зустрічі із її головою Ігорем Палицею.

Про це стало відомо у понеділок, 19 вересня, під час акції протесту, інформує Конкурент.

Медіа-юрист, луцькі журналісти та працівники газети «Вільним шляхом», яка оголосила безстроковий страйк через тиск Ківерцівської РДА, не отримавши бажаних відповідей від голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, рушили до приймальні голови обласної ради. На вході їх зустріли два чоловіки у формі, які назвалися представниками громадського формування «Варта порядку».

На запитання представників ЗМІ, хто надав їм повноваження здійснювати роботу у стінах комунальної установи, вони не відповіли, порадивши звертатися до керівництва. Те ж саме питання Олександр Тарасов поставив керуючому справами Волинської обласної ради Олександру Дубняку. На це Дубняк відповів, що такі питання слід задавати у формі письмового запиту, що викликало серйозну суперечку. Детальніше на відео.

Не добившись зустрічі із Палицею, який перебуває у відрядженні, та не отримавши відповідей на свої запитання, журналісти перемістилися до прес-центру, де з ними поспілкувався перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик, який теж не зміг пояснити законності перебування «Варти порядку» у стінах обласної ради.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром