Даньшина: мешканці скаржаться на поганий асфальт та воронячий крик

17 Березня 2019, 15:47
2848

У Луцьку мешканці багатоповерхівки №2, що на вулиці Даньшина, скаржаться, що ЖЕК№2 вже протягом трьох років не може закінчити ремонт прибудинкової території.

Про це у «Відкритому місті» написала Марія Будчик.

«Ось уже третій рік як мешканці будинку №2, що по вулиці Даньшина, чекають коли ЖЕК№2 закінчить укладати асфальт під їх будинком. А тим часом, вони щоденно перечіплюються через щебінь, що залишили ремонтники . Роблячи цей невеличкий шматок асфальтованої дороги ремонтники знесли паркан, що обгороджував квітник, і не поставили його назад, хоч мешканці просили,(в результаті паркан вкрали на металолом), перекинули поштовий ящик, який поставили на місце,але він в результаті їх дій не витримав лихої долі та й розвалився. а полагодити мають мешканці будинку своїм коштом, бо господаря до поштових скриньок я так і не знайшла», – йдеться у повідомленні.

Також жінка нарікає, що вже третій рік мешканці цього будинку та двох сусідніх, що по вулиці Львівській 63 та 63а,  потерпають від несамовитого крику ворон, що прижились у  дворі на двох деревах.

«В минулому році на одному з цих дерев я нарахувала 17 воронячих гнізд. Заявка мешканців ,щодо кронування цих дерев і дозвіл ЖЕУ в ЖЕКу №2 є, однак далі цього діло так і не пішло. І ось весна, і ми знову маємо змогу насолоджуватись гучним воронячим співом, та спостерігати, як у нас дбають про ворон, і зневажливо ставляться до людей. А влітку під тими деревами пройти ніде, все земля у воронячому посліді, і то нічого, що там діти граються, ми ж любимо природу, і бережемо птахів! А ще Бог зна скільки будемо збивати свої черевики на купах щебіню і ямах під нашим будинком», – додала вона.








 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024