Центральний парк: лучанок навчали захищати себе від насильства

18 Вересня 2016, 15:21
1474 Джерело: lutskpolice

Бути психологічно готовою захищатися, мати необхідні і дозволені засоби знешкодження нападника, відчувати себе в гарній фізичній формі, - це і не тільки потрібно вміти жінкам, аби захиститись у разі можливого нападу.

Про це інформує Патрульна поліція Луцька у Facebook.

Сьогодні, в Центральному парку, інспектор патрульної поліції Володимир Галишин провів чергове заняття з самооборони, до якого долучились учасники ранкової гімнастики, що відбувається на вихідних в різних мікрорайонах міста.

Галишин навів ряд прикладів, які трапляються в нашому місті, а також поділився власним досвідом патрулювань, що особливо зацікавило учасниць. 

«Навіть цієї ночі було близько десяти викликів на «сімейні сварки». Більшість з них, зазвичай, пов’язані з насильством у різних його проявах. Буває, що насильство здійснюється не лише щодо жінок, а й щодо чоловіків з боку жінок. Але це буває рідше. Частіше все ж жінки стають жертвами, і останнім часом – через стан алкогольного сп’яніння», - розповів патрульний.

Усі учасниці змогли попрактикуватися в прийомах самозахисту, адже інспектор спроектував різні ситуації та навчав, як саме діяти в тих чи інших обставинах, щоб захиститись.

Заняття з самооборони відбуватимуться систематично і постійно – слідкуйте за анонсами!






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром