ЛПЗ: прихильники здорового способу життя почали неділю ранковою зарядкою

18 Вересня 2016, 14:21
2038 Джерело: volynnews.com

Луцька загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх» відтепер не лише в центрі міста.

Сьогодні, 18 вересня, мешканці мікрорайону ЛПЗ бадьоро розпочали традицію починати неділю з зарядки, пише ІА Волинські новини.

На стадіоні ЛВПУ №9, шо на вулиці Бенделіані, лучани відкрили осінній сезон ранкової зарядки в супереч похмурному ранку, та незважаючи на температуру повітря +13 градусів. На зарядку прийшло близько трьох десятків прихильників здорового способу життя.

Лучани настільки вподобали ідею з щотижневою ранковою зарядкою, яка вже традиційно щонеділі проходить в парку імені Лесі Українки, що попросили провести «недільну гімнастику» в інших мікрорайонах міста.

Відтепер, загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх» у вересні-жовтні 2016 року проводитиметься у спальних районах міста.

Нагадаємо, зарядки відбуватимуться щосуботи та щонеділіо 9:00 годині разом із сім’ями, друзями і колегами в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки (площа перед центральним входом). Також, щонеділі о 9:00 годині за адресою проспект Соборності, 18 (площа перед РАГСом) та на вулиці Бенделіані, 3 (стадіон ЛВПТУ №9). Вік - необмежений. Участь - безкоштовна.





























 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024