Британський політолог презентував у Луцьку книгу про війну Путіна проти України

16 Березня 2019, 00:34
1805

У Луцьку 15 березня презентували книгу британського політолога про вплив на Україну російської анексії Криму, гібридної війни, російського націоналізму та імперіалізму.

Про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

Пряма інтервенція Кремля на Сході України спричинила радикальну трансформацію міжнародного політичного ландшафту, особливо в Європі. Британський політолог Тарас Кузьо у своїй книзі «Війна Путіна проти України. Революція, націоналізм і криміналітет» описує роль Партії регіонів у підриві та розчленуванні України.

Книга мала спочатку розповідати про Донбас та політику тодішнього президента Віктора Януковича, - каже автор книги, британський політолог Тарас Кузьо.

Із початком війни та анексією Криму ця тема стала ширшою.

Книга вийшла 3 роки тому англійською мовою, її переклали на російську та українську мови. Власне, український переклад книги презентували в Луцьку.

Загалом книга «Війна Путіна проти України. Революція, націоналізм і криміналітет» розкриває читачам причини війни, що досі триває на Сході нашої країни.

Читайте також: «Залежність від Росії – ментальна, але це покоління вже минає», – почесний громадянин Луцька Василь Слапчук. ЦИТАТНИК

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром