Міжнародних спостерігачів зацікавила Луцька інформкампанія «Голосуй свідомо»

15 Березня 2019, 09:53
1910

Міжнародну організацію «ENEMO. The European Network of Election Monitoring Organizations» зацікавила інформаційна кампанія «Голосуй свідомо», яку Громадянський Рух «СВІДОМІ» розпочав реалізовувати у березні.

Пауло Ферреіра та Драган Нікодієвіч, довгострокові спостерігачі за виборами «ENEMO»(Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами) відвідали офіс Громадянського Руху у четвер, 14 березня, –  пишуть на сторінці громадської організації у мережі Facebook.

У рамках місії зі спостереження за виборами в Україні у 2019-му році,  вони зустрілися зі співзасновником «СВІДОМИХ», політологом та головою Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу Михайлом Находом, щоб дізнатися особливості проведення виборів, а також проблеми і очікування, пов’язані з цим процесом. 

Обговорили також, наскільки об’єктивно здійснюється подача інформації про перебіг президентської виборчої кампанії національними та місцевими ЗМІ.

Михайло Наход детально розповів про суть інформаційної кампанії «Голосуй свідомо» та її мету. Зокрема, зауважив, що вона не агітує за жодного з кандидатів у Президенти України, а має просвітницьку ціль. А також висловив своє бачення, що результат президентських виборів в Україні може бути непередбачуваним.


Михайло Наход
Михайло Наход

 

Коментарі
15 Березня 2019, 12:19
Голосуй свідомо за Порошенко
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39