Кінокомплекс «Адреналін» запрошує на три прем’єри

14 Березня 2019, 20:25
2225

Середина березня видалася багатою на прем’єрні фільми та мульфільми.

З 14 березня у кінокомплексі «Адреналін» можна переглянути «Диво-парк», «Скажені канікули» та «Свята Агата»

Нагадуємо, учасникам клубу «Адреналін» – 50 відсотків на другий квиток у кіно.

«Диво-парк» 3D - ПРЕМ'ЄРА (США, Іспанія), 2019

Жанр: анімація, комедія, пригоди, сімейний, фентезі

Вікові обмеження (років):5+

Сеанси: 13:40, 17:05

Сюжет: Джун, як і більшість дітей її віку, багато фантазує. Вона уявляє собі величезний парк розваг, де є неймовірні атракціони, завжди натовпи відвідувачів, але всі щасливі. Головні в цьому парку живі звірі, що розмовляють. Вони постійно створюють нові атракціони, піклуючись про їхню безпеку, і розважають відвідувачів. Яке ж було здивування дівчинки, коли одного разу, гуляючи, вона знайшла той самий Диво-парк. Але в реальності він вже майже мертвий, атракціони розвалюються і таке відчуття, що там кілька років не було людей. Джун знайшла тих самих звірів зі своїх фантазій – і вони розповіли, що діти просто перестають вірити в диво, ось і парк знищується. Дівчинка не дасть Чудо-парку зникнути! Разом із новими друзями вони відновлять його, щоб можна було приймати нових відвідувачів.

«Скажені канікули», ПРЕМ'ЄРА (Франція), 2019

Жанр: комедія

Вікові обмеження (років):14+

Сеанси: 14:20,17:50

Сюжет: У наш час нікого не дивує, якщо хтось знайде собі пару в Інтернеті. Для цього створили навіть такі додатки, як Tinder. Маріон дуже любить так знайомитися з іншими чоловіками – досвід у цій справі у неї хоч відбавляй. Бен же навпаки, тільки вперше пробує такий спосіб знайти собі дівчину. Їм уже давно за тридцять років, вони живуть у Парижі та програма їх звела. Більше того, ця незвичайна пара відразу же закохалися одне в одного та вирішила разом провести відпустку в Болгарії. Однією з них дуже важливі нові емоції, пригоди, а другий же найбільше цінує комфорт. Їм буде дуже важко знайти щось спільне та взагалі щасливо пережити цю авантюрну пригоду.

«Свята Агата» ПРЕМ'ЄРА (США), 2019

Жанр: драма, трилер, жахи

Вікові обмеження (років):16+

Сеанси: 16:10,21:30

Сюжет: Молода дівчина Мері живе в дуже цікавий час – 50-ті роки ХХ століття. Тоді на кожному кроці можна було зустріти авантюристів, які по-різному намагалися знайти користь від цього життя. Такою була до деякого часу Мері, поки не завагітніла. Щоб трохи заспокоїти темп життя та спокійно народити дитину, дівчина вирішила зупинитися в одному з монастирів у маленькому містечку у штаті Джорджія. Вельми привітний прийом із часом виявився тільки маскою, адже в цьому місці існують дуже суворі правила... Черниці – це зовсім не безневинні люди, й одному Богу відомо, що у них на думці. Мері вибрала явно не найкраще місце для відпочинку, адже звідси за своєю волею ще ніхто та ніколи не йшов.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39