«Використання нашого імені у політтехнологічному лайні вважаємо ницим»: заява 14 ОМБр

14 Березня 2019, 10:30
14 ОМБр 3055
14 ОМБр

14 ОМБр, правонаступниця 51-ої бригади, висловила свою позицію щодо банера, який вивісили в центрі Луцька.

Текст з’явився на офіційній сторінці у Facebook.

Заяву публікуємо без змін та правок:

«Ми, бійці та ветерани 14-ї ОМБР, що є правонаступницею 51-ї бригади, з місцем дислокації у Володимирі-Волинському, глибоко обурені намаганнями втягнути нас та славне ім’я наших загиблих побратимів у мерзотне політиканство. Використання нашого імені у політтехнологічному лайні вважаємо ницим, і не достойним честі солдата та офіцера української армії.

Крім того, заявляємо, що інцидент з банером – це чергове намагання нечесних і продажних політиків збити приціл українському воїну і суспільству, підмінити пріоритети і розуміння того, хто є справжнім ворогом для України. Адже у 2014 році на полі під Волновахою нас розстрілювали та вбивали не Президент чи влада. Нас знищували добре вишколена, агресивна і нещадна армія Російської Федерації та її українські колаборанти. І особливо прикро, що наших загиблих побратимів вбивають знову. І роблять це брудні політикани плакатними фарбами, закупленими, можливо, за мерзенні гроші нашого головного ворога – нинішньої російської влади.

Наш приціл виставлений вірно, свого ворога ми знаємо і вміємо боронити від нього Україну. А куди ціляться псевдоукраїнські політикани? Знову в серце згорьованим матерям загиблих українських солдатів? Честь маємо!»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром