У селі Несвіч створили сучасний дитячо-молодіжний центр

13 Березня 2019, 14:52
У селі Несвіч створили сучасний дитячо-молодіжний центр 4191
У селі Несвіч створили сучасний дитячо-молодіжний центр

Дитячий-молодіжний центр «С4» облаштували за кошти сільськогосподарського приватного підприємства «Несвіч».

Задля того, аби діти могли цікаво та комфортно відпочити, у центрі «С4» встановили столи для гри в настільний футбол, теніс, шахи, аерохокей. Також приміщення обладнане великим екраном для кінопереглядів, ігровою консоллю Sony PlayStation  та безкоштовним Інтернетом.

Для навчання та розвитку дітей центр обладнаний шістьма сучасними комп’ютерами з великими екранами.

«Ідею створити сучасний розважальний центр нам підказало сьогодення. Ми його облаштували, виходячи з того, чим зараз цікавиться сучасна молодь. Це своєрідний майданчик, де вони можуть відпочити і цікаво провести дозвілля. Уже складений графік і години відвідування, залежно від віку, аби дітям було комфортно спілкуватися з однолітками. Відвідування центру є і буде безкоштовним. Неподалік закладу також плануємо встановити вуличні тренажери, аби діти могли займатися спортом, організовувати турніри з настільного футболу, тенісу та шахів»,  розповів ідейний натхненник і проектант Мирон Кучера.

В планах організаторів  відкриття ще одного молодіжного центру в одному із сіл Горохівського району.





Зазначимо, що останнім часом на Волині різноманітні центри для молоді відкривають все частіше. Наприклад,  створення молодіжного центру планують у Рожищі, а вже у цьому році запрацював молодіжний центр «Місто ідей»

Читайте такожАтовці подарували хлопцям, які тренувались у старій хатині на Любешівщині, спортінвентар

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром