Лучан просять допомогти зібрати кошти на фестиваль, на якому розказуватимуть про догляд за псами

13 Березня 2019, 10:37
Фото ілюстративне 2009
Фото ілюстративне

Лікарка ветклініки «Кіт Леопольд» Яна Коханюк просить фінансово допомогти для організації  фестивалю «Мокрі носики», де розкажуть, як правильно доглядати за собаками.

Про це ветеринарка написала на своїй сторінці у Facebook.

«Вже кілька тижнів гостро стоїть питання про те, що у нас в місті збільшується кількість безпритульних собак, що заважає нашому комфортному життю і безпеці. Тому постає інше питання: як саме гуманно справитись з цією проблемою. Думаю, що найперше це виховувати культуру утримання і догляду за домашніми собаками. Далі потроху забирати собак з вулиць, а для цього потрібні місця їх тимчасово утримання. Але я думаю, що всі хто хоч якось трохи цікавиться ситуацією знає, що всі місця приватного утримання забиті понад норму, КП «Ласка» теж. Тому саме для того, щоб допомогти знайти сім‘ї для песиків, які зараз є на утримані і звільнити місце для інших, а також для того, щоб привчати людей до культури утримання тварин кілька небайдужих людей вирішили організувати фестиваль «Мокрі носики», що відбудеться в травні цього року», — йдеться у повідомленні.

За її словами, будуть прилаштовуватись здорові, стерилізовані песики, вакциновані та чіповані. Також організованізують лекції ветеринарів та кінологів, розваги для дітей та дорослих.

«Ми зі своєї сторони робимо все, щоб цьому заходу бути. Але ми не все можемо вирішити самостійно», — пише ветлікарка.

Тому усіх охочих просять допомогти зібрати кошти на завершення організації заходу. Як зазначила Яна про витрати звітуватимуться, а кошти, що залишаться віддадуть на допомогу КП «Ласка».

«У кого виникнуть питання, радо надам всю необхідну інформацію. Всіх запрошуємо і чекаємо на самому фестивалі. Давайте разом справами, а не словами, зробимо наше місто кращим», — додала Яна.


Номер карти: 5375 4141 0521 5502  


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром